Alt til baren hos Hørkram

Hos Hørkram behøver du kun at lede ét sted for at finde alt til din bar. Vi er lagerførende i stort set hele sortimentet, og du får det leveret lige til døren sammen med dine øvrige varer. Vi klæder dig på med det bedste bartenderudstyr og -tilbehør, der kan fås på markedet. Om du driver diskotek, bar, café, værtshus, spillested eller hotel, finder du alt til baren hos Hørkram.

Barudstyr i høj kvalitet

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service. Hos Hørkram finder du kun kvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for. Hvis du har brug for hjælp eller søger inspiration, står vores konsulenter altid klar, og du er naturligvis velkommen i vores showrooms. Her på siden har vi samlet store dele af vores udvalg af udstyr til baren. Vi har alt lige fra is og shakere til vinkølere, sugerør og et stort udvalg af drinksglas. Dyk ned i det store udvalg til din bar. 

Din totalleverandør

Når du er kunde hos Hørkram, behøver du kun at handle ét sted, når du skal fylde baren op. Dyk ned i vores kæmpe udvalg af f.eks. spiritus. Her finder du rom, gin, whisky, vodka og meget mere – fra hele kloden og med alverdens forskellige smage. Du finder spiritus til simple drinks og til den komplicerede drink med diverse specialiteter. 
For at fuldende oplevelsen med en drink kræver det flotte glas og friske råvarer. Begge dele finder du naturligvis hos Hørkram.

Friske råvarer

Du kan hver dag få leveret frisk frugt og grønt.Vores udvalg spænder lige fra lokale råvarer til specialiteter fra udlandet. Det hele serveres i flotte drinks- og cocktailglas. I webshoppen finder du drinksglas til alle former for drinks. Servér dine drinks i flotte glas produceret i det praktiske og brudsikre tritan-materiale eller i elegante cocktailglas, der giver dine gæster en ekstra lækker oplevelse.

Besøg showroom

Ønsker du at se og mærke vores udvalg af glas og barudstyr? Så er du altid velkommen til at besøge vores showrooms i Sorø og Aarhus.

Frisk frugt og grønt

Oplev det store udvalg af frisk frugt og grønt, leveret fra dag til dag. Her finder du alt til at lave lige de drinks der skal serveres i din bar.