Vin, øl & spiritus

Dejlige vine til enhver lejlighed og kyndig vejledning tilpasset netop dine behov!

Vi kan tilbyde vin fra det meste af verden, til enhver lejlighed og fuldt sortiment indenfor spiritus. Dette gør, at vi nemt og hurtigt kan sammensætte et vinkort til vores kunder.

Spiritus er en verden for sig selv og hos os finder du stort set alle typer og mærker indenfor spiritus. Vi handler med mange forskellige leverandører, og kan dermed tilbyde en bred vifte af mærker. Det samme gælder øl, hvor vi fører et alsidigt sortimet fra de store mærker til de små unikke bryggerier.

Og som noget nyt har vi to vinspecialister, der står til rådighed med hjælp og vejledning omkring udvalg og tilrettelæggelse af vinindkøb, så det bliver tilpasset netop dine behov og ønsker. Sammen gennemgår vi menu og kundegrundlag, således at vinkortet afspejler det, som du gerne vil udtrykke.

Vi har indledt et tæt samarbejde med vinfirmaet H.J. Hansen A/S i Odense. Dette samarbejde medfører, at vi nu kan tilbyde vine til hele HOREKA markedet, og at kunden kan købe det hele hos os med én levering og én faktura.

Som en ekstra ydelse tilbyder vi vores HOREKA kunder udarbejdelse af vinkort til brug i restauranten.

Så hvis ord som ”noter, undertoner, tannin & bouquet” er nye for dig eller du har brug for en snak omkring vin og gastronomi, så lad os sætte os ned og finde den løsning, der netop varetager dine behov!

Vi har desuden vores egen vinklub, som du er velkommen til at blive medlem af og hvor vi løbende inspirerer, fortæller nyt fra vinlandet etc.

Ikon webshop

 

Vin 2