GØR EN FORSKEL!

Vi har mere end 3.500 økologiske varer

Økologien er i kraftig fremmarch og vi arbejder målrettet på at være med i front og kunne tilbyde det bedste og mest fyldestgørende sortiment. Vores mål er, at det skal være lige så nemt at handle økologisk som konventionelt!

Vi har valgt at have egne afdelinger med økologi indenfor kødopskæring og frugt & grønt-afd. - derved sikrer vi både kvaliteten som leveringssikkerheden. Vi har også mulighed for at honorere specielle behov indenfor blandt andet antal skiver af pålæg, udskæring osv. som sikrer stor fleksibilitet i at opfylde vores kunders ønsker.

Vi har fersk økologisk kød og pålæg og mange varianter leveres fra dag til dag. Vi tilbyder også økologisk fisk både fersk og frost. Rigtig mange tænker, om økologisk fisk ikke bare er noget pjat. Det tør vi godt sige, at det ikke er - der er helt specielle årsager til at vælge økologisk fisk. Læs mere på www.okofisk.dk.

oeko red

Fakta om økologi hos os

  • Vi har mere end 3.500 varer i vores sortiment
  • Vi udsender ”økologiske slagtilbud” hver uge
  • Vi har vores egen serie i økologi: Chefs Best Nature 
    (læs mere under Private Brands)
  • Økologi-rapporten - et godt redskab for vores kunder – 
    følg med i webshop, nemt og hurtigt!

demeter

Biodynamiske varer

Hos Hørkram har vi også et udvalg af biodynamiske varer. Varerne er alle økologiske, men herudover opfylder de også det biodynamiske regelsæt. Det er let at søge varerne i vores webshop, skriv blot ”biodynamisk” eller ”demeter” i søgefeltet. 
Hvis du vil vide mere om, er du velkommen til at klikke på vores infoark her, eller kikke på www.biodynamisk.dk
 

Økologiske Lokale Fødevarer

Det ligger i tidsånden, at vi ønsker autentiske varer og gennemsigtighed i forhold til, hvem producenten er, og hvilke principper virksomheden arbejder efter. Rigtig mange af vores kunder vil gerne handle lokalt og vide, hvor varerne kommer fra og det vil vi gerne bakke op om. Derfor har vi skabt et koncept for økologiske lokale varer. 

Grundvand info hoka.dk 2

 

Grundvand info hoka.dk 3

 
Grundvand info hoka.dk 4  
Grundvand 1