Egen kødopskæring

Vi UDVIDER opskæringen af ØKOLOGISK kød

Det er med stolthed og stor glæde, at vi nu udvider vores opskæring af økologisk kød!

Den stigende efterspørgsel på økologisk kød sammen med vores målsætning og fokus på området har gjort, at det kunne blive en realitet. Økologien er et fokusområde for os og udvidelsen af vores kødopskæring er del af en større plan og udvikling indenfor økologien.

Udvidelsen giver os mulighed for:

  • Et større og bredere sortiment indenfor økologisk kødoeko red
  • Flere varegrupper der kan leveres fra dag til dag
  • Større fleksibilitet
  • Leveringssikkerhed
  • Mulighed for kundetilpassede løsninger indenfor økologisk kød

Kvalitet er vores koncept

Kødet er ikke blot køkkenets dyreste råvare, men også centrum for hele måltidet. Vigtigheden i at få kvalitet på højeste niveau er særdeles vigtigt og derfor har vi opført en kødopskæring på 2.500 m² ved vores logistikcenter i Sorø i starten af 2012.

Derved kan vi sikre vores kunder en høj kvalitet, fødevaresikkerhed, et bredt sortiment samt kvalificerede medarbejdere med stor know how indenfor kødbranchen.

Vi leverer kundespecifikke ønsker indenfor kød- og pålæg.

Vores kødopskæring har vi indrettet med enhver kendt sikkerhedsforanstaltning, så som metaldektorer, røntgenapparater og meget mere. Det betyder, at kvalitetssikring og fødevaresikkerhed er et gennemgående tema i alt, hvad vi foretager os.

Sortimentet er bestemt af vores kunder – det betyder, at vi hele tiden optimerer vores udvalg, så du finder netop den udskæring, der bruges i dit køkken. Derudover har vi mulighed for at opfylde individuelle kundeønsker, hvad angår marinering, panering og portionering og udskæring.

Vi har et helt team af kvalificerede medarbejdere, som står til rådighed, hvad angår spørgsmål, vejledning og rådgivning.

Rigtig hjertelig velkommen og velbekommen!

Se vores kødkataloger - klik her! 
      

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kodopskaering